Gouda by Candlelight 2021

Gouda by Candlelight 2021 | English Below –
NL (dutch) Vanavond kan het traditionele grootschalige jaarlijkse evenement ‘Gouda bij Kaarslicht’ – vanwege de huidige coronavirus covid-19 maatregelen – niet plaatsvinden. Om Gouda bij Kaarslicht 2021 thuis te beleven, hier een teaser van de vorig jaar gemaakte film – met een link naar die volledige film ( Kaarsjesavond Candle Night Gouda | 20201211 ) in het eindscherm.

EN – Tonight the traditional large-scale annual event ‘Gouda by Candlelight’ cannot take place – due to the current coronavirus covid-19 measures. To experience Gouda by Candlelight 2021 at home, here a teaser of the film made last year – with a link to that full film ( Kaarsjesavond Candle Night Gouda | 20201211 ) in the end screen.

The people of Gouda in Holland burn candles at the traditional december candle night ‘Kaarsjesavond’ all over the historic town center, where Adrie Vergeer’s Gouda street organs ‘Pansfluiter’ (Pan whistler) and ‘Het Zonnetje’ (Little Sun) play, and the kids of Music school Gouda. When the candles in the giant tree on the central market square are lit, the Carillon is played by Boudewijn Zwart, and Gouda songs (Als de kaarsjes branden… Gouda stad van …) by Desiree Coumans with John de Heij (guitar) and Nils Davidse (piano) – sound on that freezing cold (-7°C / 19°F) Friday night December 16, 2008 in front of a massive crowd at the town hall in the city center of Gouda , Holland. Mensen in Gouda, bedankt!

Gouda by Candlelight 2021 ~ Music : Violins of the Kids Muziekschool Gouda , Street organs Pansfluiter & Het Zonnetje (Adrie Vergeer), Carillon by Boudewijn Zwart, songs by Desiree Coumans with John de Heij and Nils Davidse – Dec. 16, 2008 … Gouda people thanks! ~ Film : 20211210 Michel van der Burg | Miracles•Media

TAGS #Kaarsjesavond #Gouda #candlelight #candle #night #kaarslicht #teaser #film #lockdown #coronavirus #covid #covid19 #streetorgan #folklore #festival #SantaClaus #winter #tree #light #Holland #GreenHeart #GroeneHart #christmas #1Memo #michelvanderburg #DesireeCoumans #Pansfluiter #Zonnetje #muziekschool #stroopwafels #BoudewijnZwart