Kino’s guitara – Boneiru – Bonaire

Kino plays the guitare and will have his 6th birthday soon!

Dutch: Kino speelt gitaar en wordt al gauw 6 jaar!


Ik maakte deze foto en korte video clip op 12 sept. 2004 in Playa Grandi, Bonaire (Caribisch Nederland – destijds Antillen). Dit ligt in de buurt van Rincon.
Kort daarna maakte ik een poster van de foto voor hem, en maakte het verzendklaar in een koker, maar stuurde ‘de koker’ met poster nooit op….. 2 jaar later (bij een nieuw bezoek) bleek hij verhuist naar onbekend adres….Maar nu dan online.

Destijds – sept 2004 – was ik op reis met mijn eerste cameratje enkele maanden eerder aangeschaft voornamelijk met het doel om videos te maken. Dat was een sony dsc-t1 – de eerste platte (‘style’) camera in de reeks van ‘t’ camera’s die ik nu nog gebruik. In die zomer waren geheugenkaartjes (memory stick duo) van 128 MB het maximum haalbare. En met ik meen me te herinneren 3 van die kaartjes op zak (en moeizaam laten overzetten onderweg op CD) filmde ik vaak niet met de camera instelling van hoogste kwaliteit op reis in Bonaire (en onderwater). Daarom zit er helaas wat ruis in dit clipje.

Nieuws

April 2017 eindelijk online ontmoeting Kino … Hij blij met de koker met poster 😉

Hieronder nieuwe editie (iets beter beeld) van de video clip (20170413) Kino’s Guitara ~ Caribbean Netherlands 2004

Music Memo

Kino – April 2017 – in ‘Music Memo’ (20170512) hierboven , met op de achtergrond de 2004 opname van hem, die hij 12 jaar later ontdekte 😉